Hvis I overvejer at bygge

Overvejelserne er mange

Mange drømmer om at bygge sit eget hus. Ofte er man fokuseret på slutproduktet, de skønne timer i haven, børnenes leg på plænen foran huset etc. Fra man beslutter sig for at bygge, og til man får nøglen til huset, er der en proces man skal igennem, som overrasker mange.

Processen kan være tidskrævende, og der er et utal af spørgsmål og valg, man skal tage stilling til. For nogen, kan denne proces være utrolig stressende, så derfor er det altid en god ide at have en Byggerådgiver med i forløbet.

Oftest drejer udfordringer i byggeriet omkring:

  • Kommer der ekstraomkostninger til?
  • Holder tidsplanen?
  • Får vi det vi har bestilt og betalt for?
  • Er kvaliteten som den skal være?
  • Hvad hvis der opstår problemer under byggefasen?

 


Tovholder på byggeri og proces

DBRG er tovholder på både byggeri og proces, og I vil hurtigt opdage, at det en uvurderlig hjælp, og at I får frigivet en masse tid til projektet, så beslutningerne tages på de rigtige grundlag.

DBRG sørger også for at stille de rigtige spørgsmål til leverandørerne. Vi beskytter projektets økonomi, således I ikke rammes af ekstraomkostninger, eller uforudsete udgifter. Vi tager dette i opløbet med entreprenøren, og får stillet de rigtige spørgsmål.

Med andre ord, så varetager vi både projektets opførelse og økonomi, ligesom vi også er garant for, at leverandørerne lever op normer og krav.

Vi er bygherres forlængede arm, både før, under og efter byggeriets opførelse. Vi har kompetencer indenfor alle områder. Under fanen ”Hvad tilbyder vi” kan I læse mere om de ydelser og services vi tilbyder.

DBRG

Dansk Byggerådgivning
Cortex Park 26
DK-5230 Odense M

T: +45 70 26 59 00
M: info@dbrg.dk

Cvr. 25725549